Het ultieme wow-effect in een bijzonder kader

Je wenst een prachtfeest in een bijzonder en uniek kader? We toveren je tent, feestzaal of bedrijf om naar een aantrekkelijke venue binnen eenzelfde thema. Met het juiste eventdesign en mooie stylingmaterialen kunnen we zelfs van uw werkmagazijn een prachtige feestlocatie maken.

Een WOW-effect. Dat creëren we voor jou en je gasten. Met mooie gedecoreerde dinertafels en kleine gezellige zithoekjes die uitnodigen, met originele stukken en accessoires. We verzorgen een all-in feestervaring voor uw personeels- of privéfeest… Een verhaal dat klopt. Een ervaring die blijft nazinderen.

Ons team helpt je graag verder
Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenement- & cateringwereld stylen we je feest van A tot Z. Met een scherp oog voor detail én budget. We staan ook graag ten dienste van andere event professionals zoals weddingplanners, evenementenbureau’s en cateraars.

Een jaarlijks knalfeest om uw medewerkers te bedanken, een teambuilding om de onderlinge band te versterken, het lanceren van een nieuw product, een beursdeelname... er zijn veel redenen om een corporate event op poten te zetten. 

Hierbij is een mooi design en creatieve styling ongetwijfeld steeds een meerwaarde. De boodschap die u wenst uit te dragen kan hierdoor worden versterkt en het verrassingseffect draagt bij tot een zinderende eventervaring. 

We hebben reeds veel ervaring in het designen en stylen van corporate events. Van personeelsfeesten, productlaunches tot beurzen.

Op onze website vindt u veel foto's van reeds gerealiseerde projecten. Laat u inspireren en overtuigen om ons te contacteren.


Het leven bestaat uit enkele mijlpalen die op gepaste wijze gevierd moeten worden. Of het nu gaat om een geboorte, lentefeest, huwelijk, belangrijke verjaardag of jubileum. De dag zelf wil je dit vieren met je geliefden en vrienden om je heen op een ontspannen manier vol plezier. Een dag die vlekkeloos verloopt en die onuitwisbare herinneringen voor het leven creëert. 

Sfeerlab helpt je om het perfecte decor te creëren voor dit feest. We toveren je tuin, tent, feestzaal of casco locatie om tot een aantrekkelijke venue binnen eenzelfde sfeer.

Op onze website vindt u veel foto's van reeds gerealiseerde projecten. Laat u inspireren en overtuigen om ons te contacteren.

Bent u op zoek naar iets totaal unieks en heb je een bijzonder idee? Wenst u een professionele schets die u of uw klant toont hoe het event eruit kan zien?  Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! 

Onze 3D tekenaar gaat graag aan de slag met jouw idee en maakt een realistisch ontwerp van uw eventdecor. 

Zijn er, om uw idee waar te maken, props of meubilair nodig die nog niet in ons assortiment zitten, dan gaat ons technisch team aan de slag. Van houten meubilair tot polyesterbeelden. SFEERLAB kan het voor u maken.

Hebben wij de perfecte prop niet die jouw thema-event helemaal zou afmaken en vinden we het ook niet om aan te kopen, dan maken we het gewoon zelf!

Van houten achtergronden, forexborden tot polystyrene beelden. We kunnen het allemaal realiseren.

-