Het ultieme wow-effect in een bijzonder kader

Je wenst een prachtfeest in een bijzonder en uniek kader? We toveren je tent, feestzaal of bedrijf om naar een aantrekkelijke venue binnen eenzelfde thema. We creëren alles naar je wensen en budget. Van Art Deco prop tot zitbank, van Alice in Wonderland tot de zee, het kan!

Een WOW-effect. Dat creëren we voor jou en je gasten. Met mooie gedecoreerde dinertafels en kleine gezellige zithoekjes die uitnodigen, met originele stukken en accessoires. We verzorgen een all-in feestervaring voor je drink, babyborrel, verjaardags- & trouwfeest … Een verhaal dat klopt. Een ervaring die blijft nazinderen.

Ons team helpt je graag verder
Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenement- & cateringwereld stylen we je feest van A tot Z. Met een scherp oog voor detail én budget. We staan ook graag ten dienste van andere event professionals zoals weddingplanners, evenementenbureau’s en cateraars.

Een uitgesproken thema op een feest of een trouwfeest in een bepaalde stijl? Wij luisteren naar je wensen en ideeën zodat niet alleen wij, maar vooral jij tevreden bent.

Met moodboards en overzichtelijke offertes werken we je feest uit tot alles volledig naar wens en passend binnen uw budget is.

Wij maken onze handen graag vuil, zodat jij het niet hoeft te doen. Ons team neemt graag  de opbouw en afbraak van het evenement op zich.

Jouw logo als eye-catcher op het feest? Of liever de initialen op een koekje of taart? We personaliseren jouw feest met leuke details (om van te smullen).

Styling zit ook in details. Het thema integreren we in de menukaartjes, billboards en uitnodigingen. We zorgen voor volledig gepersonaliseerd grafisch werk dat de aandacht trekt van alle gasten. Onze kwalitatieve en unieke handlettering geeft je feest dat extra meer.

Van heel veel thema's hebben wij een kant-en-klaar stylingpakket uitgewerkt. Deze pakketten bieden tal van voordelen.

U vindt HIER de infobrochure 2023 voor onze themapakketten.

-